Concurenţii „X Factor” au parte de transformări uluitoare pentru Galele LIVE

De: Cătălina Matei / 07.12.2016, 10:52
Concurenţii „X Factor” au parte de transformări uluitoare pentru Galele LIVE
Vinerea aceasta, de la 20.30, la Antena 1 încep Galele LIVE „X Factor”, iar concurenţii care vor intra în această etapă a show-ului au deja parte de un regim drastic: au intrat în casa „X Factor”, Răzvan şi Dani le-au luat telefoanele pentru că nu au voie să le folosească, iar stiliştii emisiunii lucrează intens la schimbări de look spectaculoase.

Cei opt concurenţi plus cel de-al nouălea, alesul publicului, au parte zilele acestea de un adevărat tratament de vedete. Vor trece prin nişte schimbări de înfăţişare care îi uimesc de la o zi la alta chiar şi pe ei. Unii dintre ei vor renunţa la plete, îşi vor schimba culoarea părului, vor îmbrăca haine de scenă şi se vor mira atunci când se vor privi în oglindă. În casa „X Factor” atmosfera este una extrem de vie şi plină de energie pentru că toţi tinerii locuiesc împreună. Şi pentru că telefoanele le-au fost confiscate, mulţi au mărturisit că se simt uneori ca-n armată şi că fiecare zi până la Gale e ca un cantonament. Cum arată acum concurenţii care intră în Galele LIVE, cum s-au pregătit ei pentru această etapă a show-ului alături de mentorii lor, ce activităţi se desfăşoară în casa unde locuiesc şi cum vor încerca să convingă juriul şi publicul că merită să rămână în concurs, telespectatorii Antena 1 vor afla vineri de la 20.30.

Pe 9 decembrie, de la ora 20.30, Antena 1 difuzează prima Gală LIVE „X Factor”. Horia Brenciu intră în concurs cu Marcel Roşca şi Loredana Anghelache, Delia cu Raul Eregep şi Emilian Nechifor, Carla’s Dreams cu Izabela Siminon şi Olga Verbiţchi, iar Ştefan Bănică cu Oscar şi Miruna (Apollo) şi 3 O’Clock. În plus, lor li se va alătura în Gale şi cel de-al nouălea concurent, cel care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor în aplicaţia X Factor, iar numele lui va fi dezvăluit în ediţia de vinerea acaeasta.