Concurentul de la X Factor care l-a făcut pe Bănică să plângă are deja propria lui piesă! (Audio)

Apropo.ro / 02.10.2014, 17:04
Concurentul de la X Factor care l-a făcut pe Bănică să plângă are deja propria lui piesă! (Audio)
Juratulul Ştefan Bănică a izbucnit în lacrimi la X Factor, în ediţia a doua din noul sezon. Juratul a fost sensibilizat în timpul prestaţiei unui concurent de doar 16 ani, din Satu Mare, care a plâns şi el, la rândul său.

Greu încercat de viaţă, tânărul  Rafaelo Varga a păşit timid pe scenă, dar încă de la primele cuvinte a reuşit să le transmită o emoţie puternică tuturor celor prezenţi în sală. Nu a mai fost niciodată atât de aproape de oamenii pe care obişnuia să îi vadă doar la televizor, aşa că apropierea de cei trei juraţi l-a determinat să izbucnească pur şi simplu în lacrimi. Emoţionat, rock-starul Bănică a pornit către el pe scenă şi l-a îmbrăţişat. Ulterior, după prestaţia lui Rafaelo, Bănică a plâns ca un copil!

La scurtă vreme după naştere, Rafaelo Varga a fost abandonat de mama sa, iar de atunci a tot fost mutat prin mai multe centre de plasament. În prezent, Rafaelo stă la un cămin din Satu Mare, acolo unde o profesoară de canto i-a descoperit talentul şi l-a încurajat să îşi urmeze visul, scrie xfactor.a1.ro.

„Cum am ajuns să te iubesc” este piesa pe care a cântat-o Rafaelo, după tentativa de a canta melodia „O stea” a băieţilor de la Deep Central. A impresionat pe toată lumea şi a trecut în etapa următoare!


Şi pentru că nu poate sta departe de muzică, Rafaelo le-a pregătit o surpriză prietenilor, o piesă proprie: