Concurs de desen cu tema „Supereroi și mediul înconjurător”, la East European Comic Con București

De: Carmen Ulian / 15.04.2014, 16:30
Concurs de desen cu tema
În perioada 9 - 11 mai are loc concursul de desen pe tema "Supereroi și mediul înconjurător", organizat în timpul East European Comic Con București.

Startul concursului se va da pe 9 mai, la ora 16.00, iar competiția se va încheia pe 11 mai, la ora 12.00.

Concurenții trebuie să realizeze un personaj original pe tema menționată, pe parcursul a două zile, în spațiul special amenajat la East European Comic Con. Participanții vor putea folosi ustensilele profesionale de artă oferite de standul Faber-Castell, dar și materiale proprii, în cazul în care doresc să le aducă.

Concursul se adresează tuturor pasionaților de desen, fie că practică arta ca o profesie sau ca un hobby. Aceștia trebuie să aibă vârsta peste 14 ani și să dețină un bilet de acces general la Comic Con.

Cele mai bune desene vor fi recompensate cu premii în valoare de 500 de euro. Mai multe detalii privind regulamentul concursului sunt disponibile pe pagina de Facebook a Faber-Castell România (https://www.facebook.com/FaberCastellRomania).

East European Comic Con este cea mai mare convenție a pasionaților de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, având ca sursă de inspirație mult apreciatul Comic Con de la San Diego.

Anul acesta, între 9 și 11 mai, la complexul Romexpo și Pullman Hotel, fanii se vor putea întâlni cu actorii de la Hollywood Jason Momoa („Urzeala Tronurilor”, „Conan”, „Stargate Atlantis”), Mark Sheppard („Supernatural”, „Dr.Who”), Natalia Tena („Harry Potter”, „Urzeala Tronurilor”), dar și cu reprezentanți de seamă ai cosplay-ului, precum celebra Yaya Han, și ai benzilor desenate, precum Ian Churchill.

Biletele pot fi achiziționate din rețelele Myticket, Eventim și din magazinele Diverta din țară.