Concurs de mâncat colțunași la Hong Kong

Apropo.ro / 15.08.2005, 13:09
Concurs de mâncat colțunași la Hong Kong
Japonezul Takeru Kobayashi a câștigat un concurs de mâncat colțunași organizat la Hong Kong, dupa ce a înghițit 83 de colțunași cu legume în decurs de opt minute, transmite BBC News Online. Barbatul este cunoscut drept "rege al hot dog-ilor", dupa ce a

Japonezul Takeru Kobayashi a câștigat un concurs de mâncat colțunași organizat la Hong Kong, dupa ce a înghițit 83 de colțunași cu legume în decurs de opt minute, transmite BBC News Online.

Barbatul este cunoscut drept „rege al hot dog-ilor”, dupa ce a câștigat, timp de cinci ani consecutiv, un concurs organizat la New York. Japonezul, care cântarește 65 de kilograme, deține recordul mondial la mâncat hot dog, dupa ce a înghițit, în 12 minute, 53 de bucați și jumatate din acest aliment.

La Hong Kong, Kobayashi l-a învins pe Johnny Wu, care a mâncat doar 76 de colțunași. Acesta a declarat ca a fost norocos sa concureze împotriva unei persoane care deține un record în materie de mâncat. „Sunt doar un amator, iar el este profesionist”, a spus Wu.

Mediafax