Concurs de scenarii despre disparitia avocatei Elodia

De: Dragos Tanase / 10.12.2007, 14:06
Concurs de scenarii despre disparitia avocatei Elodia
Intra pe site-ul www.enigmaelodiei.ro, scrie un scenariu despre disparitia celebrei avocate si poti castiga numeroase si diferite premii.

Pe site-ul www.enigmaelodiei.ro au fost publicate peste o mie de scenarii despre disparitia acesteia, in numai o saptamana de concurs.

Potrivit Google Analytics, in cele sapte zile de concurs, pagina a fost accesata de aproximativ 20.000 de vizitatori unici, un record inregistrandu-se duminica, 9 decembrie, cand pe www.enigmaelodiei.ro au intrat 5.000 de vizitatori unici.

Site-ul www.protv.ro a lansat, in urma cu o saptamana, un concurs de scenarii “Enigma Elodiei”, o competitie care se inscrie in linia „Gandeste liber”.

Toti cei care cred ca pot deslusi misterul ce inconjoara disparitia celebrei avocate din Brasov, Elodia Ghinescu, pot scrie scenarii pe pagina www.enigmaelodiei.ro, pana pe 31 ianuarie 2008.

In final, cel mai votat scenariu din fiecare categorie va fi transformat intr-un film. Urmatorii zece clasati vor castiga invitatii la film si multe alte premii.