Concurs National Studentesc de Jurnalism, la Cluj

De: Dragos Tanase / 04.12.2007, 14:53
Concurs National Studentesc de Jurnalism, la Cluj
Concursul National Studentesc de Jurnalism se va desfasura la Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca, in perioada 6-8 decembrie.

Concursul National Studentesc de Jurnalism se va desfasura la Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca in perioada 6-8 decembrie, unde tinerele talente in ale condeiului vor fi jurizate, aspru criticate sau din contra, laudate.

Evenimentul se adreseaza tuturor studentilor ai facultatilor de Jurnalism din tara si are ca obiective principale dezvoltarea spiritului competitiv la nivel comunicational si realizarea unui schimb de experienta intre centrele universitare de jurnalism.

Aceasta etapa vine dupa o perioada de inscriere a materialelor in concurs, pentru sectiunile Presa scrisa, Fotojurnalism, Blog, Radio si TV.

La Concursul National Studentesc de Jurnalism se vor inscrie studenti cu materiale care marcheaza cele trei genuri jurnalistice: reportajul, interviul si ancheta, articolele fiind publicate sau realizate in scopul participarii la aceasta competitie.

Mihai Sturzu de la HI-Q (foto), alaturi de Robert Turcescu, face parte din juriul concursului National Studentesc de Jurnalism, care isi propune promovarea talentului jurnalistic in randul tinerilor studenti.

“Ma bucur extraordinar de tare ca ma pot implica activ in astfel de evenimente care sprijina tinerii jurnalisti. In Romania este foarte important sa se scrie bine si impartial, iar lipsa informatiilor corecte duce la o perceptie total gresita a realitatii. Tocmai de aceea trebuie sa-i invatam si sa-i sprijinim pe studentii nostri prin diverse actiuni didactice”, a declarat Mihai Sturzu, membru al trupei Hi-Q.

Dintre organizatorii acestui concurs se numara Universitatea Babes Bolyai, Cluj-Napoca, Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii si Asociatia Studentilor la Jurnalism din Romania. In urma jurizarii fericitii castigatori vor primi laptop-uri, reportofoane, aparate foto digitale, camere video, carti de specialitate si diplome de participare la concurs.

Â