Concursul ”Diva Universal sărbătoreşte povestea ta!” continuă

De: Mioara Tronaru / 04.06.2013, 14:41
Concursul ”Diva Universal sărbătoreşte povestea ta!” continuă
Până pe 15 iunie telespectatoarele Diva Universal sunt invitate să participe, cele două premii în valoare de 450 de lei fiecare îşi aşteaptă câştigătoarele!

Pentru că în prima ediţie a concursului, din luna mai, s-au primit multe poveşti frumoase, Diva Universal organizează o a doua ediţie, cu o nouă temă. Până pe 15 iunie 2013, telespectatoarele Diva Universal sunt invitate să scrie o poveste din experienţa proprie sau a celor din jur, pe care vor să o împărtăşească. Vor fi selectate cele mai amuzante istorioare care răspund la tema acestei luni şi vor fi premiate două autoare creative.

Tema lunii iunie este: “Universul copiilor”. Copiii sunt inocenţi, ingenioşi şi plini de viaţă. Ei trăiesc într-o lume a poveştilor şi personajelor fascinante. Sinceritatea lor este cuceritoare şi nu de puţine ori ne fac să râdem copios! Aşadar, cei care doresc să participe la concurs trebuie să trimită, în perioada 1-15 iunie, o poveste care să deschidă universul copilăriei, să descrie o situaţie amuzantă şi să conţină minimum 600 de caractere, pe adresa [email protected], împreună cu datele de contact (nume, prenume, adresă de e-mail şi număr de telefon).

Între 16 şi 24 iunie 2013, un juriu format din specialişti va citi toate poveştile primite şi le va alege pe cele mai potrivite. Numele câştigătorilor concursului Diva Universal sărbătoreşte povestea ta! vor fi publicate pe pagina concursului, pagina de Facebook a postului Diva Universal şi pagina www.divauniversal.ro, în data de 30 iunie 2013. Poveştile câştigătoare urmează a fi publicate pe pagina www.divauniversal.ro, la secţiunea blog (www.divauniversal.ro/blog), începând cu data de 30 iunie 2013.

Pentru fiecare dintre cele două câştigătoare premiul constă într-un voucher în valoare de 450 de lei, care poate fi folosit pentru achiziţionarea de haine şi accesorii din magazinele Nissa.

Câştigătoarele concursului Diva Universal sărbătoreşte povestea ta! din luna mai sunt Cătălina Cezarina Păun din Alexandria şi Elena Oanea din Suceava. Fiecare a primit câte un voucher în valoare de 450 de lei, destinat achiziţionării de haine sau accesorii din magazinele Nissa. Cătălina Cezarina Păun şi Elena Oanea au participat, în perioada 1-15 mai 2013, la prima ediţie a concursului Diva Universal sărbatoreşte povestea ta!, trimiţând, prin e-mail, scrisorile lor, corespunzătoare temei lunii mai: Situaţii amuzante cu vecinii. Scrisorile integrale ale celor două câştigătoare pot fi citite pe pagina www.divauniversal.ro la secţiunea “blog” (www.divauniversal.ro/blog).