Conducea vaporul beat mangă!

De: Marian Andrei / 08.01.2013, 16:40
Conducea vaporul beat mangă!
Este binecunoscut faptul că rușii sunt mari consumatori de tării. De asemenea, există dovezi că unii comandanți de nave din zilele noastre au moștenit patima bahică a piraților din Caraibe. Când un comandant din ultima categorie se întâmplă să fie și rus, finalul este foooarte previzibil.

Totul a început duminică seara, atunci când comandantul vasului Sunny Maria nu a răspuns apelurilor radio ale autorităților daneze. Suspectând că ceva este în neregulă, pentru că vasul se îndrepta cu viteză direct către țărm, Comandamentul Flotei Daneze a trimis un echipaj pentru a vedea ce se întâmplă.

Polițiștii care s-au urcat la bordul navei au avut parte de o mare surpriză: căpitanul era într-o avansată stare de ebrietate.

„N-am văzut în viața mea așa ceva”, a declarat unul dintre polițiști. „Era așa de beat încât nu a putut nici măcar să tragă aer în piept ca sa sufle în etilotest. După ce am încercat de mai multe ori, l-am arestat și l-am transportat la țărm, unde i s-au prelevat probe biologice, după care a fost trimis în arest”.

Căpitanul rus a fost condamnat ieri, în regim de urgență, la 30 de zile de închisoare, suspendat un an din funcție și, bonus, a primit interdicție cinci ani de a mai intra în Danemarca.