Conducerea PNL se intruneste luni si discuta situatia Noricai Nicolai

Apropo.ro / 21.01.2008, 09:31
Conducerea PNL se intruneste luni si discuta situatia Noricai Nicolai
Conducerea PNL se reuneste, luni, in prima sedinta din 2008 a Biroului Politic Central al formatiunii, situatia Noricai Nicolai urmand a fi principala tema de dezbatere.

Conducerea PNL se reuneste, luni, in prima sedinta din 2008 a Biroului Politic Central al formatiunii, situatia Noricai Nicolai urmand a fi principala tema de dezbatere, in conditiile in care premierul Calin Popescu Tariceanu cauta solutii pentru iesirea din aceasta criza.

Tariceanu urmeaza sa faca o informare, in Biroul Politic Central, cu privire la discutiile cu presedintele Traian Basescu pe tema refuzului sefului statului de a o numi pe Norica Nicolai la conducerea Ministerului Justitiei.

In ciuda sustinerii totale de care Norica Nicolai se bucura din partea colegilor liberali in declaratii publice, potrivit unor surse liberale, Tariceanu este nemultumit de criza declansata de nominalizarea vicepresedintelui PNL pentru Ministerul Justiei. Mai mult, una dintre variantele luate in calcul in partid ar fi si renuntarea Noricai Nicolai la postul pentru care a fost nominalizata, insa deocamdata o astfel de solicitare nu i-a fost adresata senatorului PNL, au spus sursele citate.

In schimb, Norica Nicolai, sustinuta puternic de Crin Antonescu si Ludovic Orban, este decisa sa mearga mai departe, sambata, la Conferinta Nationala a CSL, declarand categoric ca nu renunta la acest post de ministru al Justitiei.

Â