Conferintele de la Technology Forum, LIVE pe Apropo.ro

Apropo.ro / 01.06.2009, 18:14
Transmitem LIVE sesiunile Web Club, finala Net Start-Up si RoTwitter Conference, din cadrul Technology Forum - CERF 2009!

Puteti fi prezenti la Technology Forum 2009, prin transmisiile LIVE pe care Apropo.ro le va face, in perioada 3-5 iunie!

Technology Forum este cel mai important eveniment din Romania adresat noii generatii IT, precum si noului mediu economic si de business.

Conferintele Technology Forum 2009 vor avea loc in cadrul CERF 2009, cel mai important targ de IT&C din Romania si sud estul Europei, si vor avea un spatiu special amenajat in cadrul pavilionului Business Community.

Evenimentul va reuni profesionisti din IT alaturi de specialisti si reprezentati ai celor mai importante companii, oferind cadrul perfect pentru abordarea provocarilor cu care se confrunta mediul de business astazi, oferind totodata solutii eficiente oferite de industria IT.

In aceasta pagina, Apropo.ro va transmite LIVE zilnic in intervalul 18.30 – 20.00, conferintele principale:

Ziua 1: Web Club

Intalnirea specialistilor in online – dezbatere dedicata publicitatii online in Romania, tendintelor, provocarilor si dificultatilor cu care acest domeniu se confrunta in contextul de piata actual. Dezbaterea va avea loc in cadrul intalnirii lunare a membrilor Web-Club, primul club de networking ce reuneste cei mai cunoscuti oameni din new media locala.

Ziua 2: Finala competitiei Net Start-Up

La finalul celei de-a doua zi, va avea loc finala Net Start-Up, o competitie de idei si proiecte online, ce va oferi antreprenorilor oportunitati de parteneriere, promovare, dezvoltare, finantare sau chiar solutii tehnologice pentru proiectele proprii. Acestia sunt invitati sa isi prezinte start-up-urile in fata unei audiente specializate, formate din specialisti cu o solida experienta in domeniu.

Ziua 3:  RoTwitter Conference

Conferinta inedita, adresata fenomenului “micro-blogging” in Romania. Specialisti, consultanti, profesionisti si antreprenori din mediul online local, vor analiza impactul platformelor de micro-blogging precum Twitter asupra mediului de business si IT&C din Romania.

Citeste mai multe detalii despre eveniment, pe www.technology-forum.ro!