Confesiuni sfâşietoare! Geanina Ilieş, despre drama familiei sale

De: Cătălina Matei / 03.03.2017, 14:11

Confesiuni sfâşietoare! Geanina Ilieş, despre drama familiei sale
Vestea ca mama ei sufera de cancer a cazut ca un trasnet pentru Geanina Ilies si abia dupa vestea vindecarii, vedeta a gasit puterea sa vorbeasca despre acest subiect care i-a marcat si schimbat viata.

Sansa a fost de partea familiei Geaninei Ilies, iar mama ei a primit o noua sansa la viata dupa ce s-a lasat pe mainile medicilor din Viena, care au reusit sa o vindece de cancerul de piele. Indurerata si marcata de cele intamplate, vedeta a evitat sa vorbeasca despre acest subiect dar iata ca a facut o serie de confesiuni tulburatoare.

Vedeta a facut eforturi financiare foarte mari ca sa-şi ajute parintele.


“Dupa doua operatii, mama s-a vindecat. Am fost cu ea la Viena, a facut o operatie, iar la sase ani dupa, inca una. A avut cancer de piele, dar e totul ok, medicul m-a asigurat ca a scapat. A fost o perioada foarte grea pentru mine. Atat din punct de vedere moral, cat si financiar. Nu a fost usor sa strangem banii necesari, am apelat si eu la fratii mei, la cine am putut. Atunci, m-am temut ca as putea sa fac si eu cancer. Si am profitat de faptul ca aveam asigurare, si, cand am fost la Viena, mi-am facut si eu toate analizele. Din fericire mi-au iesit toate perfect, dar stiu ca aceasta boala poate fi si ereditara. Mama se simte foarte bine, nu mai face nici un fel de tratament, doar merge periodic la analize”, a povestit Geanina.