Confesiunile sfâşietoare ale Ancăi Serea! De ce a murit soţul ei?

De: Cătălina Matei / 24.02.2017, 12:22
Confesiunile sfâşietoare ale Ancăi Serea! De ce a murit soţul ei?
Este fericită, are 5 copii sănătoşi şi este împlinită alături de partenrul ei de viaţă Adrian Sînă. Anca Serea a avut puterea de a vorbi despre tatăl primilor ei copii, care, din păcate, a pierdut lupta cu viaţa.

Anca Serea şi afaceristul Filip Poplingher au format unul dintre cele mai stabile cupluri din showbizul autohton. Până într-o zi, când fericirea lor a fost curmată de o problemă de sănătate care nu a fost descoperită la timp.

„Înainte să mergem la Berlin să ni se dea diagnosticul de cancer, Filip a făcut de 9 ori analizele în România şi din toate reieşea că este perfect sănătos“, îşi începe prezentatoarea TV confesiunea. Îşi doreau cu ardoare să învingă boala şi să îşi crească liniştiţi cei doi copii: David şi Sarah. Aşa că au apelat la serviciile unor medici renumiţi şi nu au ezitat să încerce terapii alternative, în speranţa unei minuni. Din păcate, sfârşitul a fost inevitabil. Bărbatul a pierdut lupta cu viaţa.

„Am făcut tot ce se putea pentru a-l salva pe Filip. Am mers inclusiv în India şi în China. A făcut cure bazate pe plante, tratamente cu foc. Eu cred că atunci când ne îmbolnăvim, suntem datori sa facem totul în primul rând pentru cei ce ne iubesc şi apoi pentru noi“, a declarat vedeta la o emisiune tv.

 „După ce a murit Filip, am simţit mult timp prezenţa spiritului lui lângă noi. Acum nu-l mai simt…Eu cred cu tărie că dacă sunem oameni împliniţi, liniştiţi şi fericiţi…nu ne îmbolnăvim. Deseori m-am întrebat care a fost dezechilibrul lui Filip. Dar nu ştiu….“, a povestit Anca Serea.