Conflict între generaţii. Ce îi reproşează Catinca Roman fiicei sale, Calina

De: Nicoleta Nicolae / 26.10.2015, 09:40

Conflict între generaţii. Ce îi reproşează Catinca Roman fiicei sale, Calina
Catinca Roman a fost invitată la Antena Stars, alături de fiica ei, Calina. Cele două au vorbit despre relaţia dintre ele şi au povestit cum se înţeleg zi de zi.


Catinca Roman a spus că uneori nu îi place cum se îmbracă şi se machiază fiica ei şi a menţionat că uneori exagerează când vine vorba de acest aspect. De asemenea, creatoarea de modă a mărturisit cum ar vrea să fie iubitul fiicei sale.

„Ar trebui să îşi găsească pe cineva cu care se distreze foarte bine, sau care să fie un intelectual, nu neapărat potent financiar. Oricum nu pot eu să hotărăsc ce îi place ei. (…) Îi mai spun ce nu mi se pare potrivit, pur si simplu lucrurile care nu îi stau bine. Îi place mult să se machiaze foarte puternic şi atunci se îmbracă la fel. Uneori se îmbrăca puţin „over-dressed”, mergea în oraş cu rochii prea elegante. Ei îi stă mai bine în stilul aşa mai hitster,” a spus Catinca Roman, la emisiunea „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

„Cum şi ea îmi spune uneori că nu este ok îmbrăcată, îi mai spun şi eu ei. Mama are pantofi de babă. (…) Dar nu mă machiez aşa tot timpul,” a spus Calina.