Conflict muzical la MTV!

De: Dragos Tanase / 30.01.2008, 15:10
Conflict muzical la MTV!
Artistii nostri se dueleaza muzical cu artistii internationali, iar talentul si experienta se vor pune la bataie in MTV „Weekend Special"!

Artistii nostri se dueleaza cu artistii internationali, din punct de vedere muzical, la acest sfarsit de saptamana, de la ora 12.00!

Talentul, experienta, brand-ul, totul se pune la bataie in MTV „Weekend Special”!

Timp de 5 ore, VJ Ela, prezentatoarea emisiunii „Weekend Special”, ii va pune „fata in fata” pe cei mai fredonati artisti romani si cei mai difuzati interpreti internationali, incercand sa descopere cine a fost mai intai, oul sau gaina.

VJ-ita da cartile pe fata, aratand cine cu cine se aseamana, dar mai ales cine de la cine s-a inspirat, atat ca stil vestimentar, influente muzicale, dar si asemanari intre imaginile clipurilor.

Batalia se da intre artisti renumiti, precum: Smiley si Justin Timberlake, Loredana si Madonna, Stefan Banica Jr. si Elvis, Corina si Cristina Aguillera sau Andra si Mariah Carey.

Nimeni nu poate ascunde nimic de echipa MTV si de telespectatorii postului care au participat la „demascarea” secretelor din industria muzicala.

Fanii cantaretilor romani pot gasi pe www.mtv.ro videoclipurile preferate

In cele 250 de clipuri postate pe site-ul televiziunii muzicale, vizitatorii ii pot urmari pe Akcent, Alex, Anda Adam, Andra, care va lansa in curind un nou album pop, Andreea Banica, proaspat premiata cu “Best Romanian Act” la Europe Music Awards, BUG Mafia, Iris, Loredana, Morandi, Parazitii, Simplu, Suie Paparude si multi altii.

MTV Romania, in portofoliul televiziunilor Pro

CME, cel mai mare grup media din Europa Centrala si de Est, si MTV Networks International au semnat, pe 17 decembrie 2007, un contract de licenta cu o durata de mai multi ani.

In conformitate cu acesta, Pro TV S.A. a obtinut dreptul de a conduce statia locala a MTV Networks International din Romania, MTV Romania.