Conform exit-poll-ului, Oprescu a castigat

Apropo.ro / 16.06.2008, 09:16
Conform exit-poll-ului, Oprescu a castigat
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu a obtinut 54,6 % din voturi la alegerile de duminica, conform datelor finale ale exit-poll-ului INSOMAR.

Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu a obtinut 54,6 % din voturi la alegerile de duminica, el fiind urmat la o diferenta de aproape 9 procente de candidatul PDL Vasile Blaga, care a obtinut 45,4%, conform datelor finale ale exit-poll-ului INSOMAR, difuzat de Realitatea TV.

La sectorul 1, exit-poll-ul INSOMAR il da castigator pe candidatul PNL, Andrei Chiliman, cu 57%, contracandidatul sau de la PDL Razvan Murgeanu obtinand 43%.

La sectorul 4, pe primul loc s-a clasat Cristian Popescu – Piedone, de la PC, cu 63,8 % procente, el fiind urmat de Radu Silaghi (PDL) cu 36,2 procente.

Conform rezultatelor exit-poll-ului INSOMAR, Primaria sectorului 5 a fost castigata de social-democratul Marian Vanghelie, cu 57 % din voturi. Contracandidatul sau, democrat-liberalul Sebastian Bodu, a primit 43 % din voturi.

In cazul sectorului 6, Primaria ar urma sa revina candidatului PDL Cristian Poteras, votat de 56,5 % din alegatori. Candidatul PSD Dan Darbont a obtinut 43,5 % din voturi.

Estimarile sunt obtinute in urma centralizarii datelor la ora inchiderii urnelor.