Confruntare finală la Insula Iubirii: DeeDee şi părinţii ei, conflict aprins

De: Alexandra Necsoiu / 11.08.2017, 10:02
Confruntare finală la Insula Iubirii: DeeDee şi părinţii ei, conflict aprins
Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Temptation Island - Insula iubirii” se apropie de final duminică, 13 august, la Antena 1, de la ora 20:00. Un final aşteptat, poate intuit sau poate plin de surprize, inclusiv pentru concurenţii care au ales să îşi testeze fidelitatea şi încrederea în partener şi în relaţie, în Thailanda.

 „Insula iubirii” a scos din nou la iveală nu numai slăbiciuni, dar şi secrete bine ascunse, s-a transformat în oglinda în care concurenţii au văzut reflectate comportamentele lor şi ale celor alături de care au ales să parcurgă acest drum, confruntându-se cu propriile decizii, cu adevăruri şi cu nevoia de asumare.
Ultimul episod al emisiunii, în care telespectatorii Antena 1 vor vedea şi cele 24 ore petrecute de cuplurile reunite, dar şi schimbările din relaţiile lor odată ajunşi acasă, va mai aduce o surpriză pentru fanii emisiunii.

Sechestrare de persoane şi proxenetism, la „Insula Iubirii”. „Ispitele sunt plătite să facă sex cu concurenţii”

Liviu Vârciu, despre Diana de la ”Insula iubirii”: ”E o nebună…”

Cea mai sexy ispită de la „Insula Iubirii” s-a dezbrăcat! Cu trupul ăsta îi cucereşte pe masculi

A făcut SEX pe Insula Iubirii, iar acum a fost dată afară! Reacţia vulgară a Dianei, fosta iubită a lui Liviu Vârciu – FOTO

Au făcut SEX pe Insula iubirii din prima seară – EXPLICIT

Diana, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, dezvăluiri intime. Declaraţiile l-au bulversat pe Radu Vâlcan. Ce a putut să spună

Doi concurenţi de la Insula Iubirii s-au căsătorit. Ei au rezistat cu brio ispitelor – FOTO

Invitaţi special în Thailanda pentru a-i face o surpriză lui DeeDee, aflată în recuperare după operaţia la picior, dar şi pentru a discuta despre accident şi consecinţele comportamentului şi alegerilor ei, părinţii concurentei vor sta de vorbă cu Radu Vâlcan la ceremonia focului. Înainte ca fiica lor şi Robert să li se alăture, ei vor povesti despre copilăria lui DeeDee, despre cum a crescut, dar şi despre impulsivitatea ei pe „Insula iubirii” şi relaţia cu Robert, despre care amândoi spun că şi în ţară este cu „suişuri şi coborâşuri”, adăugând cât de mult îl apreciază pe iubitul fiicei lor. Însă, acest moment al emisiunii le va aduce părinţilor informaţii pe care nu le ştiau întru totul despre copilul lor, iar întâlnirea celor patru va fi foarte intensă, mai ales că vor vedea împreună imagini cu evenimentele ai căror protagonişti au fost DeeDee şi Robert, fiecare pe insula lui.

Cum va reacţiona concurenta, ce vor spune mama şi tatăl ei, Robert, dar şi care vor fi reacţiile lui Radu, telespectatorii vor descoperi în ultimul episod, duminică, de la ora 20:00 la Antena 1.
Poveştile „Insulei iubirii” nu se termină aici, iar pregătirile pentru cel de-al patrulea sezon au început deja. Cei care doresc să se înscrie la casting, fie în rol de ispită, fie de concurent/ă, o pot face pe http://casting.a1.ro/