Confruntari între politia sârba si atacatori înarmati

Apropo.ro / 06.08.2007, 09:32
Confruntari între politia sârba si atacatori înarmati
O persoana a fost ucisa în urma unui schimb de focuri declansat între politia sârba si persoane înarmate, într-o regiune locuita de popoulatie majoritar albaneza, în sudul Serbiei în apropiere de provincia separatista Kosovo, a anuntat, duminica, ministrul de Interne de la Belgrad, citat de

O persoana a fost ucisa în urma unui schimb de focuri declansat între politia sârba si persoane înarmate, într-o regiune locuita de popoulatie majoritar albaneza, în sudul Serbiei în apropiere de provincia separatista Kosovo, a anuntat, duminica, ministrul de Interne de la Belgrad, citat de Reuters.

Dragan Jocici a precizat ca violentele au izbucnit sâmbata noapte, dupa ce politia a identificat un grup de persoane înarmate, îmbracate în uniforme de culoare neagra, atacând autoturisme pe drumul catre provincia Kosovo.

Una dintre persoanele înarmate a fost ucisa în urma schimbului de focuri care a durat aproximativ 20 de minute, a spus el.

Jocici a precizat ca atacatorii jefuiau autoturismele care treceau prin regiune dar „atacul acestora si modul lor de aparare erau profesioniste”, denotând experienta militara.

Mediafax