Congresul american a decis: Pizza e leguma

De: Pandaru Alin Daniel / 18.11.2011, 15:15
Congresul american a decis: Pizza e leguma
Alesii americanilor vor sa pastreze pizza, cartofii prajiti si alte alimente care contin amidon in meniurile cantinelor scolare.

Membrii congresului american sunt de parere ca ketchup-ul din pizza ar putea fi considerat in continuare o leguma de catre scolari.

Aceste masuri fac parte dintr-o lege a bugetului anual al ministerului agriculturii, responsabil, printre altele, de controlul a ceea ce gasesc elevii americani in farfuriile lor.

Institutul american al alimentelor congelate, un grup de presiune, a salutat decizia alesilor deoarece aceasta „ia in considerare continutul ridicat de potasiu, fibre si vitaminele A si C din sosul de tomate si permite elevilor sa aprecieze in continuare aceste mese sanatoase pe care le reprezinta pizza si pastele”.

In mintea a sute de milioane de americani si de europeni cuvantul „leguma” este sinonim cu cuvantul „sanatos”, iar confuzia celor doi termeni ii va indemna sa infulece si mai vartos „legumele” pizza care erau interzise in gradinite si scoli, dar care se vor servi de acum incolo masiv in toate cantinele scolare, studentesti, muncitoresti etc.

Considerati ca pizza este o leguma?