Connect-R a câştigat cea de-a cincea gală „Te cunosc de undeva!”, cu primul sau rol în travesti, Tina Turner – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 08.10.2018, 10:35
Connect-R a câştigat cea de-a cincea gală
Cea de-a cincea gală „Te cunosc de undeva!” a actualului sezon a fost câştigată, sâmbătă seara, de Connect-R, cu o spectaculoasă transformare în Tina Turner. Acesta a fost primul travesti al artistului, pe scena show-ului prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Cu noi transformări magice au urcat concurenţii pe scenă, sâmbătă seara, la “Te cunosc de undeva!”, dar şi cu un moment special pe care Ana Baniciu l-a susţinut, în deschiderea galei, alături de un invitat surpriză, actorul Marius Bodochi.

Cei doi s-au trransformat în regretaţii Mălina Olinescu şi Adrian Pintea si au cântat piesa “Iubirea noastră”, realizând un moment extrem de sensibil, care i-a emoţionat până la lacrimi pe juratul Cristi Iacob şi prezentatorul Cosmin Seleşi.

Sâmbătă seara, la “Te cunosc de undeva!”, Carmen Rădulescu a interpretat un rol în travesti, transformată  în cunoscutul artist italian Eros Ramazzotti, Romică Ţociu a fost Marius Moga şi le-a promis aproape tuturor colegilor şi juraţilor câte o melodie, creaţie proprie, iar Ana Baniciu şi Raluka  au urcat pe scenă transformate în surorile Antonia şi Encarnasion Salasar, adică Azucar Moreno. Pentru rolul P!nk, pe care l-a interpretat sâmbătă seara, Alin Gheorghişan a învăţat să meargă pe tocuri înalte mai bine decât multe reprezentante ale sexului frumos, iar Alexandra Velniciuc a îmbrăcat un costum popular moldovenesc, împrumutat de la jurata Ozana Barabancea, o mare iubitoare a portului românesc, ca să o imite pe Mioara Velicu. Barbara Isasi, de la Mandinga, a fost Shoniwa Shingai, solista grupului Noisettes, o artistă foarte talentată născută la Londra din doi părinţi care au emigrat din Zimbabwe, Jean de la Craiova a întruchipat un francez cool şi dezinhibat, Manu Chao, iar Mihai Trăistariu a fost o artistă extravagantă, cu o viaţă tumultoasă, italianca Patty Pravo.

La finalul serii, juraţii Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan, dar colegii de la canapea au decis că cea mai reuşită transformare a galei a fost cea a lui Connect-R, care a imitat-o pe incredibila Tina Turner.
Momentele coregrafice ale galei fost susţinute de Furnix Team, baletul condus de Furnica, iar Gianina Corondan i-a invitat pe telespectatori în culisele transformărilor. Tot ea i-a desemnat pe cei doi artişti care vor susţine sâmbăta viitoare momentul special al galei: Alexandra Velniciuc şi Romică Ţociu. În ce personaje se vor transforma aceştia, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.