Connect-R a încins atmosfera la Chitila Film Fest!

Apropo.ro / 04.09.2012, 12:14
Connect-R a încins atmosfera la Chitila Film Fest!
A doua ediţie a festivalului şi-a ales câştigătorii: la Secţiunea Documentar – “Stâna dintre vânturi” – regia Codruţa Angelescu, iar la Secţiunea Scurtmetraj – “Poc trosc şi-un tort cu frişcă”, – regia Andrei Nicolae Teodorescu.

A doua editie a festivalului Chitila Film Fest a avut loc intre 31 august – 2 septembrie. Vineri, 31 august, seara a inceput cu un foc de artificii, asa cum nu s-a mai vazut de ceva vreme la un festival de film romanesc. Juriul si publicul au fost invitati sa urmareasca o seara a documentarelor, iar pentru sambata seara, 1 septembrie, scurtmetrajele au fost deliciul spectatorilor. In premiera pentru festivalurile de gen, filmele înscrise în concurs au fost proiectate pe un ecran gigant, amplasat chiar pe lacul din Chitila, langa singura rezervatie de nuferi din zona de sud aRomaniei.

La a doua editie a festivalului, juriul a fost aproape neschimbat. Regizorul Ioan Carmazan, criticul de film Laurentiu Damian si Sorin Chivulescu au fost placut impresionati si de aceasta data de atmosfera de la Chitila Film Fest, pozitionand acest festival pe unul dintre locurile fruntase. Membrii juriului au fost adusi la scena cu limuzine de lux!

Regizorul Ioan Carmazan a facut parte din juriul festivaluluiDintr-o suta de filme care s-au inscris in competie, juriul a ales doar doi castigatori: la Sectiunea Documentar, a castigat „Stana dintre vanturi” – regia Codruta Angelescu, iar la Sectiunea Scurtmetraj – „Poc trosc si-un tort cu frisca”, – regia Andrei Nicolae Teodorescu.
Premiile au constat in trofeul Chitila Film Fest, plus doua aparate foto profesionale!

Connect-RDuminica seara a avut loc decernarea premiilor, iar dupa ce juriul a premiat castigatorii, seara s-a terminat incendiar printr-un concert de zile mari pentru Chitila. Connect-R, Sylvia&Dj Rynno si Mihai Margineanu au incins atmosfera la Chitila Film Fest, iar stadionul care a gazduit evenimentul a fost arhiplin!