Connect-R a lansat „From Nothing to Something”, al doilea album din carieră

Apropo.ro / 22.08.2012, 13:00
Connect-R a lansat
Connect-R a lansat cel de-al doilea album din cariera sa, care se intitulează "From Nothing to Something".

Noul album al lui Connect-R, omul care vara nu doarme, se intitulează „From Nothing to Something” și conține zece piese, preferatele publicului.

Sunt hiturile pe care ați dansat la mare, la petreceri, pe care m- ați auzit cântându-le în toată țara ani și ani de zile, pentru prima dată adunate în același loc – albumul ‘From Nothing to Something’. Acest album vine ca încununare a muncii mele din ultimii ani, din acest motiv și titlul este unul foarte sugestiv. Sunt zece piese, zece povești de viață care arată etape prin care am trecut ca să devin omul de azi care… vara nu doarme!„, spune artistul.

Albumul „From Nothing to Something” are doar o piesă în limba română, celebra „Vara nu dorm”, restul cântecelor fiind înregistrate în limba engleză.

Și cum una dintre curiozitățile fanilor este de ce s-a tuns Connect-R, răspunsul vine chiar de la el:Schimbările interioare, de mentalitate, am simțit că trebuiau evidențiate și fizic, așa că am decis să mă tund și să îmi schimb ușor stilul vestimentar„.

Citește mai multe detalii despre noul album marca Connect-R, pe protvmagazin.ro