Connect-R, alături de soţia sa în cel mai recent clip al său, „Vinovat (Special Guest Misha)”

Apropo.ro / 22.05.2018, 16:37
Connect-R, alături de soţia sa în cel mai recent clip al său, „Vinovat (Special Guest Misha)”
Foarte multă culoare, energie, dar şi emoţie se regăsesc în noul clip lansat de Connect-R, „Vinovat (Special Guest Misha)”, în care artistul a filmat şi a cântat alături de soţia sa. Cu un ritm care invită la dans, dar şi cu o poveste de iubire complicată, ţesută în jurul unei avalanşe de trăiri, piesa reprezintă şi prima colaborare a lui Connect-R cu Global Records.

Connect-R – Vinovat (Special Guest Misha)

„Este o piesă cu multă energie şi un vibe aparte. Totodată cred că se vor regăsi în povestea ei foarte mulţi, pentru că fiecare dintre noi a trăit la un moment dat ceva similar. Cu toţii am fost şi vinovaţi, dar şi acuzaţi. Fiecare trebuie însă să îşi înveţe propria lecţie, iar eu cred că nimeni nu trebuie să se se schimbe, ci mai degrabă să se vindece. Iar cheia este acceptarea”, spune Connect-R.

„Vinovat (Special Guest Misha)” a fost compusă de Connect-R şi Alex Cotoi şi produsă de Alex Cotoi şi Tudor Ion, în vreme ce clipul este semnat de Alex Ceauşu.
Connect-R este un artist complet, iar de-a lungul carierei a experimentat atât rolul de cântăreţ, cât şi pe cele de compozitor, actor, prezentator TV, dansator sau producător. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, apoi, la 15 ani, hip-hop-ul a devenit una dintre marile sale pasiuni. A intrat pentru prima dată în atenţia publicului în 1997 ca vocalist şi mai târziu ca membru al formaţiei hip-hop RACLA. A avut de-a lungul anilor colaborări cu Loredana, Arsenium sau Simona Nae şi de fiecare dată a adus pieselor amprenta sa de R’n’B condimentat cu rap Jamaican. În vara lui 2012, Connect-R a lansat „imnul verii” odată cu piesa „Vara nu dorm”, care s-a menţinut pe primele locuri timp de 22 de săptămâni. Următoarele piese, „Dă-te-n dragostea mea” şi „Tren de noapte”, au devenit şi ele hit-uri. Are trei albume lansate până acum: „Dacă dragostea dispare” (2007), ”From Nothing to Something” (2012) şi „Drăgostit” (2016).