Connect-R are diplomă de tinichigiu

Apropo.ro / 30.05.2012, 12:51
Connect-R are diplomă de tinichigiu
Connect-R este şi el jurat al emisiunii “M-a făcut mama artist”, de la Prima TV. Până să cocheteze însă cu muzica, artistul a optat la şcoală pentru o altă specializare!

Pentru că meseria de tinichigiu auto se număra printre cele mai bănoase meserii din era comunistă, Connect-R a făcut o alegere înţeleaptă atunci când, la şcoală, a optat pentru specializarea tinichigerie. Insă, artistul recunoaşte că succesul de care se bucură azi se datorează în mare parte sprijinului de care a avut parte încă din copilărie.

Connect-R„Parinţii mei sunt eroii copilăriei mele şi lor le datorez tot ceea ce sunt ca om, ca artist. Şi acest lucru s-a întâmplat datorită educaţiei pe care ei mi-au dat-o, mi-au creat un sistem de valori uman şi foarte aproape de Dumnezeu lucru care m-a format ca om şi pentru care le mulţumesc”, mărturiseşte el. Iar în semn de recunoştiinţă pentru tot ce au făcut pentru el, Connect-R şi-a tatuat pe braţul stâng imaginea părinţilor din tinereţe, sub care a scris mesajul ” Supereroii mei”.

Andreea Tufan