Connect-R, despre „Încredere” în cel mai recent clip al său

De: Cristiana Trifu / 12.09.2018, 14:03
Connect-R, despre „Încredere” în cel mai recent clip al său
„Încredere” este cuvântul cheie al celui mai nou clip semnat Connect-R. Toţi avem nevoie de încredere, fie că este vorba de încredere în noi înşine sau în cei din jur. Cu versuri oneste, semnate de artist în colaborare cu George Hora, piesa „Încredere” are un mesaj în care fiecare se poate regăsi la un moment dat.

Connect-R – Încredere

Muzica şi versurile acestei melodii sunt semnate de George Hora şi Stefan Mihalache (Connect-R), în vreme ce orchestraţia aparţine lui Paul Iorga şi Răzvan Matache.
„Încredere” este single-ul pe care artistul îl lansează după „Vinovat”, piesă care de la începutul verii şi până acum a adunat aproape 3 milioane de vizualizări pe YouTube.
Connect-R – Vinovat
https://www.youtube.com/watch?v=mLPTlJYktfc

Connect-R este un artist complet, iar de-a lungul carierei a experimentat atât rolul de cântăreţ, cât şi pe cele de compozitor, actor, prezentator TV, dansator sau producător. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, apoi, la 15 ani, hip-hop-ul a devenit una dintre marile sale pasiuni. A intrat pentru prima dată în atenţia publicului în 1997 ca vocalist şi mai târziu ca membru al formaţiei hip-hop RACLA. A avut de-a lungul anilor colaborări cu Loredana, Arsenium sau Simona Nae şi de fiecare dată a adus pieselor amprenta sa de R’n’B condimentat cu rap Jamaican. În vara lui 2012, Connect-R a lansat „imnul verii” odată cu piesa „Vara nu dorm”, care s-a menţinut pe primele locuri timp de 22 de săptămâni. Următoarele piese, „Dă-te-n dragostea mea” şi „Tren de noapte”, au devenit şi ele hit-uri. Are trei albume lansate până acum: „Dacă dragostea dispare” (2007), ”From Nothing to Something” (2012) şi „Drăgostit” (2016).