Connect-R face ravagii pe Facebook: peste 88.000 de Like-uri doar pentru o poză

De: Cătălina Matei / 15.04.2014, 08:33
Connect-R face ravagii pe Facebook: peste 88.000 de Like-uri doar pentru o poză
Face parte din juriul “Next Star” şi “România Dansează”, are zeci de concerte şi filmări în fiecare lună, însă atunci când ajunge acasă, Connect-R îşi dedică tot timpul comorilor sale, fetiţa Maya şi soţia sa, Misha. Ba mai mult, artistul imortalizează momentele minunate în compania acestora şi le distribuie pe pagina sa de Facebook.

Fanii reacţionează imediat, astfel că fotografia postată zilele trecute cu micuţa Maya a strâns deja peste 88.000 de like-uri.

O altă imagine, de această dată un binecunoscut selfie alături de soţia sa Misha, a strâns peste 108 000 de like-uri şi 410 distribuiri, un număr absolut fabulos pentru un artist român.

Săptămâna aceasta, Connect-R le-a pregătit fanilor două ediţii de zile mari ale emisiunilor din care face parte: în Joia Mare, de la 20:30, telespectatorii îl vor putea urmări într-o ediţie extraordinară a emisiunii Next Star, în care talentaţii copii care concurează în emisiune pregătesc surprize pentru alţi copii, la fel de speciali, dar mai puţin norocoşi, care au nevoie de ajutor, iar în prima zi de Paşti, de la 20.30, aceştia îl vor putea urmări în ultimul episod al preselecţiilor “România Dansează”, artistul promiţând o mulţime de surprize.