Connect-R, în ipostaze inedite: cu fustă scurtă şi tocuri de 12 cm – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 04.10.2018, 11:57

Connect-R, în ipostaze inedite: cu fustă scurtă şi tocuri de 12 cm - FOTO
“Am stat şase ore la machiaj pentru Tina Turner”

Cu o perucă blondă, fustă scurtă şi tocuri de 12 cm, aşa va urca Connect-R pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 20.00, în primul său rol în travesti, când o va imita pe Tina Turner. Pentru această spectaculoasă transformare, Connect-R a stat şase ore la machiaj. Şi mărturiseşte că cel mai frică i-a fost de mersul pe tocuri.

“Cel mai greu mi-a fost să merg pe tocuri. Aveam în picioare pantofi marimea 44,5, făcuţi la comandă, cu tocuri de 12 cm. Am stat mult şi la machiaj: şase ore. Şi mai e ceva. Nu reuşesc să mă obişnuiesc cu bărbieritul zilnic, deşi mulţi îmi spun că fără barbă arăt cu mult mai tânăr”, spune Connect-R.

Artistul mărturiseşte că nu a fost chiar în largul său îmbrăcat în haine femeieşti. “M-am simţit ciudat, aiurea… un monstruleţ (râde). Însă “Te cunosc de undeva!” este pentru mine o distracţie profi foarte frumoasă. Chiar e fun”, mai spune acesta.
Ce reacţie vor avea juraţii Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan atunci când îl vor vedea pe Connect-R transformat în Tina Turner, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului „Te cunosc de undeva!”.