Connect-R, mărturisiri neaşteptate: “Voiam să mă fac popă”

De: Alexandra Necsoiu / 26.11.2018, 12:24
Connect-R, mărturisiri neaşteptate: “Voiam să mă fac popă”
Artist de succes şi concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, Connect-R face mărturisiri neaşteptate la Happy Channel, în cadrul emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza astăzi de la ora 17.30. Îndrăgitul cântăreţ vorbeşte despre pasiunile sale, dar şi despre fetiţa sa – Maya, despre care spune că este cel mai mare cadou pe care l-a primit de la viaţă.

A ales un drum în lumea artistică, însă în copilărie visa cu totul altceva pentru el. “Voiam să mă fac popă”, mărturiseşte Ştefan Mihalache, cunoscut publicului sub titulatura de Connect-R, în cadrul interviului oferit postului Happy Channel.

Atunci când vine vorba despre fiica sa, Maya, în vârstă de aproape cinci ani, artistul mărturiseşte că micuţa îi împărtăşeşte dragostea pentru muzică. “Între un canal de desene animate şi unul cu muzică, ea preferă muzica. Cântăm foarte mult împreună”, spune Connect-R, la “CulTOUR”, emisiunea prezentată de Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman.

Dragostea joacă un rol esenţial pentru îndrăgitul cântăreţ. “Nu aş putea să trăiesc fără iubire. Are tata o vorbă, când mă vede mai trist: >”, adaugă el. Ce alte mărturisiri mai face Connect-R, telespectatorii pot afla urmărind interviul pe care Happy Channel îl va difuza astăzi de la ora 17.30.

 

Tags: