Connect-R şi-a creştinat fetiţa! Ce probleme s-au ivit la botez FOTO

Apropo.ro / 12.05.2014, 09:27

Connect-R şi-a creştinat fetiţa! Ce probleme s-au ivit la botez FOTO
Duminică a fost o zi specialăa pentru Connect-R.

Connect-R şi-a botezat fiica, pe micuţa Maya, la Biserica Sf. Nicolae Tabacu, aflată pe Calea Victoriei în Capitală. Naşii au fost chiar Pepe şi nevasta sa, Raluca, iar numeroase vedete au fost prezente la eveniment.

Cu bodyguarzi care au păzit intrarea în biserică, ceremonia a început mai târziu decât era planificat, pentru că mulţi au întârziat. Cel mai târziu au ajuns naşii, iar Pepe a intrat în lăcauşul sfânt când botezul începuse deja.

Cu toate acestea, evenimentul a fost unul frumos, iar Connect-R, deşi a declarat că nu a avut emoţii, a plâns. Nici cea mică nu a fost prea cuminte: şi ea a plâns în timpul botezului.
Naşul Pepe a mai avut nişte probleme. El a fost chemat de două ori în timpul ceremoniei să îşi mute maşina pentru că o lăsase într-un loc unde mai mulţi muncitori aveau treabă. Pepe nu a fost însă deranjat şi a mutat maşina fără să spună nimic, iar apoi s-a întors în biserică.

Seara, toţi invitaţii au petrecut cu fast la un local de fiţe din Bucureşti.

Connect-R şi Misha au ales ca alb şi roz să fie culorile predominante, iar meniul a fost unul „de colecţie”, exact ca la marile case.
 

Foto: Wowbiz.ro