Connect-R şi Misha, împreună în viaţă şi pe scenă! Au lansat „Te strig”, alături de DJ Sava

De: Nicoleta Nicolae / 20.01.2015, 09:55
Connect-R şi Misha, împreună în viaţă şi pe scenă! Au lansat
DJ Sava, Misha şi Connect-R lansează single-ul şi videoclipul "Te strig", o poveste despre căutare şi speranţă, despre încercările de a nu lăsa dragostea să îşi piardă din intensitate şi de a nu interveni rutină şi despre zâmbetele care plâng în lipsa jumătăţii.

O relaţie este un dans în doi şi dacă se întâmplă ca unul dintre parteneri să schimbe ritmul, dansul ia o altă formă. Se trece de la fluturaşi, emoţie şi exuberanta la nesiguranţa, lipsa stabilităţii şi a încrederii.

În acel moment, zeci de întrebări ne acaparează mintea, printre care cea dacă trebuie să ne rezumăm viaţa la traiul a două suflete care îşi cară propria singurătate, dacă acest sentiment nu trece odată cu timpul şi se rezolvă de la sine sau dacă să dăm şansa unui nou început.

Despre toate acestea lucruri cantă Dj Sava, Misha şi Connect-R în cel mai recent single, „Te strig”, piesa compusă de către Connect-R, DJ Sava, Răzvan Matache şi Buzea Florin.

Pentru piesa „Te strig”, cei trei artişti au filmat un videoclip în regia lui Alex Ceaşu, care aduce în prim-plan tocmai această ipostază autumnală dintr-o relaţie, în care avem tendinţa să ne focalizăm atenţia pe aspectele negative şi cauzatoare de stres.

Dacă până acum Dj Sava a colaborat separat atât cu Misha, pentru hitul „Tenerife”, cât şi alături de Connect-R, pentru recentele hituri „Aroma” sau „Aer”, noul single „Te strig” este primul featuring în această formulă.