Connect-R, vizitat de tatăl său, în culise, la “Te cunosc de undeva!”:

De: Alexandra Necsoiu / 23.11.2018, 12:20
Connect-R, vizitat de tatăl său, în culise, la “Te cunosc de undeva!”:
“A stat lângă mine, la machiaj, aproape patru ore”

Connect-R a avut parte de o vizită nesperată, în culisele show-ului “Te cunosc de undeva!”. Tatăl său, Aurel Mihalache, şi-a dorit să vadă cum îşi pregăteşte fiul său personajele care îi pică la ruletă şi a venit la platouri. Domnul Mihalache a stat lângă fiul său aproape patru ore, cât acesta s-a aflat la machiaj, în camera transformărilor, şi s-a arătat foarte încântat de ceea ce a văzut acolo.

“Tata este un împătimit al muzicii şi îi place să socializeze. Aşa că s-a simţit extraordinar la noi, la “Te cunosc de undeva!”. A stat lângă mine, la machiaj, dar şi  la poveşti cu Jean de la Craiova, Carmen Rădulescu, Alexandra Velniciuc. I-a plăcut foarte mult acolo, cu noi. Se bucură mult că acum, datorită acestui show, mă vede cântând şi muzica pe care el o ascultă. Mi-a zis că i-au plăcut transformările mele în Tina Turner şi solistul de la The Turtles”, spune Connect-R.

Concurentul de la “Te cunosc de undeva!” ne-a mărturisit că se gândeşte serios la o colaborare muzicală cu tatăl său. “Visul lui a fost să cânte. De aceea îmi doresc să înregistrăm împreună o piesă, cât de curând”, mai spune el.

Sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Connect-R se va transforma în Bob Marley. Iar rolul a fost unul pe placul artistului. “Nu mi-a fost greu deloc acest personaj. Cred că într-o viaţă anterioară am trăit în Jamaica (râde). Orice aş cânta în stilul reggae îmi iese perfect”, mai spune el.
Dacă îi va ieşi perfect transformarea în Bob Marley, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.