Connect-R: „Voi avea o fetiță”

Apropo.ro / 05.08.2013, 13:00
Connect-R:
Cântărețul Connect-R a aflat de la medici că soția sa, Misha, va naște o fetiță.

Connect-R și soția sa Misha au aflat că vor deveni părinții unei fetițe.

„70 la sută se spune că este fetiță, din ce ne-a spus domnul doctor. Ne-am atașat de ideea asta și eu, și Mihaela. Vrem doar sa fie sănătos. Mihaela este însărcinată în trei luni și 6 zile. Toată lumea a crezut că am făcut nunta fiindcă a rămas ea însărcinată„, a spus artistul.

„E o vorbă: când îți vorbește Dumnezeu, e bine să-l asculți. Eu eram în perioada în care trecusem de mult de despărțirea de Diana. Aveam vreo 5 luni și ceva, deși noi din timpul relației eram cumva despărțiți neoficial. În tranzitul ăsta eu m-am îndrăgostit efectiv și ea (Mihaela n.r.) la fel. Mihaela e o blândețe de om și asta m-a atras foarte mult la ea. Efectiv ne-am iubit și Dumnezeu a binecuvântat iubirea noastră”, a mai spus Connect-R.

Un alt detaliu pe care nimeni nu îl știe este că piesa asta (Tenerife Dj Sava feat Misha n.r.) e compusă de mine, versuri și linie melodică. Așa ne-am și cunoscut, când am venit în studio să facem piesa„, a explicat Connect-R.

Connect-R, Ștefan Mihalache, s-a căsătorit cu Misha pe 25 iulie 2013, în cadrul unei ceremonii restrânse, urmată de o petrecere la fel de discretă.