Connie, fetita care s-a nascut cu nas de clovn

Apropo.ro / 24.08.2011, 13:00
Connie, fetita care s-a nascut cu nas de clovn
Connie Lloyd a fost pentru doi ani fetita cu nas de clovn. Tumoarea benigna i-a fost acum indepartata si micuta arata ca orice alta fetita normala.

Connie Lloyd s-a distrat pe seama nasului ei care era de culoare rosie, asemeni unui clovn, insa parintii au hotarat ca este mai bine sa o opereze pentru a-i reda un aspect normal chipului micutei.

Connie s-a nascut cu o tumora benigna – hemangiom, care i-a acoperit aproape tot nasul. Tumora s-a dezvoltat inca din vremea cand micuta se afla in pantecele mamei sale. Medicii au considerat ca este un caz rar si greu de tratat, insa Connie a stiut mereu sa zambeasca si sa fie vesela.

Acum, la varsta de doi ani Connie isi dorea un nas ca al mamei sale. In plus, parintii nu au dorit ca fetita lor sa fie tinta unor ironii din partea apropiatilor si nici ca acestia sa o mai arate cu degetul.

Tumora s-a extins atat in interiorul nasului, cat si la exterior, iar o simpla lovitura sau zgarietura i-ar fi fost fatale micutei blondine.

Connie Lloyd a fost operata cu succes, iar acum se poate juca alaturi de ceilalti copii fara ca ei sa mai faca glume pe seama infatisarii ei. In urma interventiei chirurgicale, Connie nu a ramas decat cu o mica cicatrice.