Connor Cruise, baiatul lui Michael Jackson adoptat de Tom Cruise

Apropo.ro / 11.08.2009, 16:56
Claire Cruise sustine: "Jacko mi-a luat copilul si i l-a dat lui Tom Cruise si lui Nicole Kidman".

Mai mare incurcatura nici ca se putea! Claire Cruise spune ca este mama copilului adoptiv al lui Tom Cruise si Nicole Kidman si mama celor trei copii ai lui Michael Jackson.

Pare o nebunie, dar itele se descurca dupa cum urmeaza: ea sustine ca este mama celor patru copii ai magastarului muzicii pop, iar cel de-al patrulea copil a fost dat spre adoptie lui Tom si Nicole, de catre Jackson. La momentul respectiv, Claire Elisabeth Fields Cruise aclama: "Jacko mi-a luat copilul si i l-a dat lui Tom Cruise".

Mai mult, tot ea spune ca este cat se poate de sigur ca acesti copii sunt ai lui MJ, biologic vorbind. Cam greu sa credem asta tinand cont ca a aparut in peisaj un alt tip ce sustine ca si-a donat sperma artistului Michael. Niciunul dintre copii nu a fost purtat in pantece de Claire iar sperma a provenit de la barbati diferiti.

Una peste alta, tot aceasta Claire spune ca fetita lui MJ este fiica naturala a lui Chris Joseph Caputo, actualul ei iubit cu care se stie din copilarie.

connor, tom & nicole

Nicole Kidman a refuzat in prima instanta adoptia lui Connor, tocmai din cauza culorii pielii lui.

Connor Cruise, in varsta de 14 ani, si-a facut debutul in arta cinematografica anul trecut, in fillmul "Seven Pounds", in rolul lui Will Smith in tinerete.

connor si will smith

In prezent, el a semnat deja contractul pentru a juca rolul studentului Daryl, din remake-ul dramei "Red Down" din 1984. Filmarile vor incepe luna viitoare la Detroit si vor dura pana in septembrie 2010. Locatia este inca tinuta secreta, deoarece Connor are de facut si cateva antrenamente militare speciale.

Moartea lui Michael Jackson a scos la iveala povesti care mai de care mai sumbre , multe persoane au fost si sunt dispuse sa faca orice, numai pentru a fi in centrul atentiei sau pentru anumite sume de bani, iar nascocirile au mers pana in punctul in care se sustine ca Michael lua pastile pentru a-si infrana pornirile de pedofilie.

mj si copii

Â