Conquiztador.ro a atras interesul hackerilor

De: Mirel Mircea / 24.01.2008, 15:29
Conquiztador.ro a atras interesul hackerilor
Conquiztador.ro a atras atentia hackerilor romani care au creat o aplicatie ce furnizeaza raspunsurile corecte la intrebarile din joc

Ascesiunea rapida a Conquiztador.ro a atras si atentia hackerilor romani care au creat o aplicatie ce furnizeaza raspunsurile corecte la intrebarile din joc.

Desi programul il ajuta pe care care-l foloseste sa acumuleze galbeni (moneda din universul Conquiztador), hackerul nu are ce sa faca cu ei in licitatiile din joc.

Jocul a fost creat dupa o logica ce nu ii avantajeaza direct pe cei cu un numar mare de galbeni, ci pe cei care jucind constant, liciteaza suma corecta la momentul potrivit.

In plus, potrivit regulamentul strict al www.conquiztador.ro tuturor celor care incearca sa fraudeze jocul li se vor sterge conturile. Cu toate acestea, orice actiune a hackerilor romani constituie o provocare pentru echipa Conquiztador care va lucra, in paralel, la contracararea acestui gen de actiuni.

Divizia on-line a Pro Tv a achizitionat licenta conquiztador.ro la sfirsitul lui noiembrie 2007. In numai doua luni jumatate, jocul a ajuns de la 12.000 de vizitatori unici pe zi la peste 100.000, confrom trafic.ro, ceea ce il va propulsa in top 5 cele mai accesate site-uri din Romania.