Constantin crede ca FC Național poate cîștiga campionatul

Apropo.ro / 18.08.2004, 11:57
Constantin crede ca FC Național poate cîștiga campionatul
Fundașul Marius Constantin a declarat, marți, ca formația FC Național, adversara echipei Rapid în etapa a III-a a Diviziei A "Burger", poate cîștiga campionatul României, daca va continua sa joace bine. "Este posibil ca FC Național sa cîștige

Fundașul Marius Constantin a declarat, marți, ca formația FC Național, adversara echipei Rapid în etapa a III-a a Diviziei A „Burger”, poate cîștiga campionatul României, daca va continua sa joace bine.

„Este posibil ca FC Național sa cîștige campionatul, atît timp cît joaca bine, și pot spune ca nu ma așteptam sa fie lider dupa trei etape. Meciul cu FC Național este important pentru noi și trebuie sa-l cîștigam. Daca la FC Național și Rapid sînt cei mai mulți jucatori straini, asta nu înseamna ca va fi o confruntare straina, ci una din campionatul României”, a spus Constantin, la antrenamentul echipei Rapid.

La rîndul sau, atacantul Daniel Niculae a declarat ca toate echipele care joaca pe stadionul Giulești trebuie sa se teama de Rapid și susține ca formația pregatita de Razvan Lucescu va cîștiga meciul cu FC Național.

„Meciul cu FC Național va fi dificil, dar oricare echipa care vine în Giulești trebuie sa se gîndesca sa cîștige un punct și nu pe toate trei. Noi mergem la victorie și cred ca o sa cîștigam. Toate echipele care vin în Giulești trebuie sa se teama de Rapid. Nu ma așteptam ca FC Național sa aiba dupa trei etape punctaj maxim. Dar este o echipa de frunte și este normal sa fie acolo. Daca vom pierde meciul cu FC Național, nu ni se diminueaza șansele la titlu. Mai este mult pîna la finalul campionatului și o sa revina și Steaua și Dinamo. Lupta tot primele trei o dau, dar au venit și FC Național și Craiova. Nu ma intereseaza meciul Steaua – Dinamo, dar probabil ca pe noi ne-ar avantaja un rezultat de egalitate în acest meci”, a afirmat Niculae.

Întrebat ce parere are depre faptul ca la FC Național evolueaza un jucator cu numele John Wayne, Niculae a raspuns: „Noi sîntem o echipa de cowboy și o sa-i împușcam pe toți care intra în Giulești”.

Niculae a comentat și declarația patronului George Copos, potrivit caruia jucatorii echipei CFR Cluj sînt „niște desculți”. „Nu cred ca cei de la Cluj sînt niște desculți cum a spus George Copos. Nu cred ca se poate vorbi în Divizia A de echipe de desculți. Daca joaca în prima divizie înseamna ca au valoare, pentru ca este un campionat echilibrat”, a mai spus Daniel Niculae.

Mediafax