Constantin Tanase ii prezinta pe „Idolii Femeilor”!

Apropo.ro / 03.10.2008, 12:41
Constantin Tanase ii prezinta pe
Teatrul de Revista Constantin Tanase prezinta, in premiera, spectacolul "Idolii femeilor", incepand de vineri-3 octombrie.

Dupa succesul Teatrului de Revista „Constantin Tanase, de la „Zilele Bucurestiului”, cu spectacolele „Pofta buna la Tanase” si „Dai un ban, dar face”, actorii condusi de Alexandru Arsinel revin in forta in acest week-end.

Premiera spectacolului „Idolii femeilor” este programata vineri, sambata si duminica, incepand cu ora 18.00, dar si pe 10 si 11 octombrie.

Protagonisti sunt Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Cristina Stamate si Adriana Trandafir si multi alti solisti ai Teatrului Tanase acompaniati de orchestra dirijata de Dan Ardelean. Nu va lipsi nici Ansamblul de Balet condus de coregraful Cornel Popovici.

Textele, spumoase si savuroase, de mare actualitate, specifice genului Revistei apartin lui Nae Lazarescu, Geo Tipsie si Dan Dimitriu. Costumele sunt impresionante, iar decorurile spectaculoase.

Biletele se gasesc la Casele de Bilete ale Salii Rapsodia a Teatrului de Revista “Constantin Tanase” (Str. Lipscani nr.53) si online, pe site-ul www.7arte.ro. Pretul unui billet este 15.75 RON (Categoria I) si 12,60 RON (Categoria II).

Afisul evenimentului