Constantin vrea sa renunte la sefia CCA

De: Mirel Mircea / 20.03.2008, 15:42
Constantin vrea sa renunte la sefia CCA
Gheorghe Constantin se gandeste serios sa renunte la conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor dupa incheierea acestei editii de campionat

Gheorghe Constantin se gandeste serios sa renunte la conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) dupa incheierea acestei editii de campionat.

"E posibil sa renunt la finalul campionatului, e o posibilitate pe care o iau in calcul. Nu vreau sa comentez motivele, dar toate au o limita. Nu stiu cine ar putea veni in loc, nu e problema mea. Deocamdata inca sunt eu, si atat cat mai sunt, vreau sa-mi duc treaba pana la capat", a spus Constantin pentru Mediafax.

Fostul presedinte al CCA, Ion Craciunescu, considera ca decizia lui Gheorghe Constantin este una "normala" deoarece acum "arbitrajul este pe alte maini".

"Pai ce sa faca acolo? Arbitrajul este pe alte maini. Ce, arbitrajul mai e in mainile Comisiei? Altii stabilesc soarta. Nu vedeti ce petarde de fum dau Sandu si Lupescu? Ce diversiuni incearca? Comisia Centrala practic mai exista? Comisia Centrala nu mai are putere de decizie in niciun domeniu. Motivele si le stie el. Cred ca Gheorghe Constantin le-a facut o viata imposibila pe acolo", a declarat Craciunescu.