Constantinescu: Anticomunismul a tinut locul proiectului politic

Apropo.ro / 12.07.2007, 10:09
Constantinescu: Anticomunismul a tinut locul proiectului politic
Liderul Actiunii Populare Emil Constantinescu a declarat, miercuri seara, la dezbatearea organizata de GDS privind crearea polului de centru-dreapta de PNL, PNTCD si AP, ca alianta dintre cele trei partide este una politica si nu una electorala, fapt care o deosebeste de CDR. "Polul

Liderul Actiunii Populare Emil Constantinescu a declarat, miercuri seara, la dezbatearea organizata de GDS privind crearea polului de centru-dreapta de PNL, PNTCD si AP, ca alianta dintre cele trei partide este una politica si nu una electorala, fapt care o deosebeste de CDR.

„Polul de centru-dreapta format de PNL, PNTCD si AP este o alianta politica si nu una electorala, aceasta fiind prima deosebire fata de CDR. În al doilea rând, este o alianta de partide, pe când CDR era o alianta de partide si asociatii. Nu în ultimul rând, polul nostru nu are legatura cu guvernarea”, a declarat Constantinescu la începutul dezbaterilor.

Obiectivul fixat de fostul sef al statului pentru polul de centru-dreapta este stabilirea unei coerente a ideologiilor în România, în special pe centru-dreapta.

Mediafax