Conti a laudat evolutia lui Chivu

Apropo.ro / 19.03.2005, 14:56
Conti a laudat evolutia lui Chivu
Noul antrenor al echipei AS Roma, Bruno Conti, a laudat evoluția fundașului Cristian Chivu în meciul cu formația Fiorentina, din manșa secunda a sferturilor de finala ale Cupa Italiei, a anunțat cotidianul "Gazzetta dello Sport". "Trebuie sa le mulțumesc

Noul antrenor al echipei AS Roma, Bruno Conti, a laudat evoluția fundașului Cristian Chivu în meciul cu formația Fiorentina, din manșa secunda a sferturilor de finala ale Cupa Italiei, a anunțat cotidianul „Gazzetta dello Sport”.

„Trebuie sa le mulțumesc tuturor jucatorilor, dar în special lui Chivu care a facut o partida extraordinara în condițiile în care vine dupa o lunga accidentare. Pot spune ca m-au mulțumit prestațiile avute de Curci și Scurto”, a declarat Conti.

Chivu a evoluat pe toata durata întîlnirii și a reușit sa înscrie la loviturile de departajare. Fundașul român a fost considerat de presa italiana cel mai bun jucator al Romei, alaturi de Scurto.

AS Roma s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei, dupa ce a învins, în deplasare, cu scorul de 7-6 la loviturile de departajare, pe Fiorentina. La finalul timpului regulametar scorul a fost 1-0 pentru Fiorentina.

Directorul executiv al clubului Juventus Torino, Luciano Moggi, a confirmat faptul ca Antonio Cassano și Cristian Chivu sînt principalele obiective pentru campania de achiziții care va începe la finalul sezonului. „Aș fi un mincinos daca aș spune ca nu ne intereseaza Cassano și Chivu. Îi vrem pe cei doi jucatori, dar va trebui sa tratam cu Roma și sa pregatim un sac de bani”, a spus Moggi.

Mediafax