Contra a pierdut a treia finala din cariera

Apropo.ro / 17.04.2008, 11:04
Contra a pierdut a treia finala din cariera
Cosmin Contra este suparat dupa infrangerea echipei sale in finala Cupei Spaniei, aceasta fiind a treia finala pierduta in cariera.

Cosmin Contra a spus, aseara, dupa infrangerea suferita de Getafe in fata Valenciei cu scorul de 1-3, in finala Cupei Spaniei, ca a pierdut trei finale in cariera si de aceea stie ca jucatorii trebuie incurajati.

Deasemeni, internationalul roman a recunoscut superioritatea adversarilor si faptul ca acestia au meritat victoria deoarece au jucat mai bine.

"Este a treia finala pe care o pierd (n.r. – Contra a pierdut finala Cupei UEFA cand juca la Deportivo Alaves si doua finale ale Cupei Spaniei cu Getafe) si stiu cum se simt jucatorii, de aceea trebuie incurajati. Getafe este o echipa tanara si cu siguranta va ajunge intr-o alta finala… O finala este o partida unica si ei au inceput mai bine. In a doua parte am avut ceva ocazii, dar nu am putut reveni si ei au meritat victoria. Este pacat pentru toata munca din acest an, dar nu am putut incheia sezonul asa cum merita aceasta echipa"", a spus Cosmin Contra in Marca.