Contra: Am fost furios dupa ce am marcat

Apropo.ro / 21.01.2008, 10:08
Contra: Am fost furios dupa ce am marcat
Contra spune ca dupa ce a inscris golul victoriei in meciul cu FC Sevilla, a avut o senzatie de furie, deoarece nu mai marcase de cinci ani in campionatul Spaniei

Fundasul echipei Getafe, Cosmin Contra, a declarat ca dupa ce a inscris golul victoriei in meciul cu FC Sevilla, scor 3-2, a avut o senzatie de furie, deoarece nu mai marcase de cinci ani in campionatul Spaniei, si a dedicat reusita tatalui sau, informeaza cotidianul Marca.

"Nu mai marcasem de cinci ani, de cand am ajuns la Atletico. Ma bucur ca am reusit astazi pentru ca am castigat si ma bucur pentru ca acest gol ne ridica, iar Getafe merita victoria. Am fost furios dupa ce am marcat pentru ca nu mai reusisem demult, pentru ca joc putin in campionat. Au fost si senzatii pozitive. Vreau sa dedic golul tatalui meu", a spus Contra.

Internationalul roman crede ca reusita din partida de sambata il va ajuta sa intre mai des in vederile antrenorului Brian Laudrup. "Sper ca acest gol sa fie un punct de inflexiune si sa am mai multa continuitate. Am nevoie sa joc pentru a putea merge la Campionatul European. Se pare ca echipa reactioneaza atunci cand este aproape de zona retrogradarii. Avem jucatori destul de valorosi pentru a ne putea tine departe de zona periculoasa", a subliniat fundasul roman.

Cosmin Contra a marcat pentru Getafe golul de 3-2 in minutul 90+2 al meciului cu FC Sevilla, din etapa a XX-a a campionatului Spaniei, in care a intrat pe teren in minutul 81.