Contra condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Apropo.ro / 07.12.2007, 09:49
Contra condamnat la un an de inchisoare cu suspendare
Cosmin Contra a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, fiind acuzat ca in iunie 2006 a batut un politist.

Fotbalistul Cosmin Contra a fost condamnat, joi, de Judecatoria Timisoara, la un an de inchisoare cu suspendare, fiind acuzat ca in iunie 2006 a batut un politist.

Avocatul politistului, Florin Kovacs, a declarat ca aceasta condamnare este un vot de blam pentru cei care au "un comportament huliganic, transferat din stadion in plina strada".

"Judecatoria Timisoara l-a condamnat pe Cosmin Contra la un an de inchisoare cu suspendare pentru agresarea politistului Adrian Beleiu, batut in plina strada in urma unui accident de circulatie. Justitia a demonstrat ca nu tine cont de influenta unor astfel de personalitati si si-a facut datoria. Este un vot de blam pentru astfel de indivizi huliganici care transfera violenta de pe stadioane in plina strada”, a spus Florin Kovacs.

Daca in urmatorul an Cosmin Contra va mai avea alte abateri, va trebui sa-si execute pedeapsa de un an de inchisoare.

Contra are zece zile la dispozitie pentru a face recurs.

In iunie 2006, Cosmin Contra a fost acuzat de un politist ca i-ar fi spart nasul si gura, intr-un scandal. Adrian Beleiu, agent la Politia Transporturi Feroviare Timisoara, a declarat, dupa incident, ca i-a lovit usor masina sotiei fotbalistului, iar Contra, chemat in ajutor, s-ar fi enervat peste masura si l-ar fi lovit. Fotbalistul s-a aparat, spunand ca politistul i-a injurat copiii si sotia si ca trebuie sa dovedeasca faptul ca l-ar fi batut.