Contra vrea sa ramîna la Atletico

Apropo.ro / 12.07.2004, 09:37
Contra vrea sa ramîna la Atletico
Fundașul Cosmin Contra a declarat, sîmbata, ca nu intenționeaza sa paraseasca gruparea Atletico Madrid, a anunțat cotidianul "Mundo Deportivo". "Vreau sa se înțeleaga clar ca nu intenționez sa plec de la Atletico Madrid. Contractul meu cu aceasta grupare este

Fundașul Cosmin Contra a declarat, sîmbata, ca nu intenționeaza sa paraseasca gruparea Atletico Madrid, a anunțat cotidianul „Mundo Deportivo”.

„Vreau sa se înțeleaga clar ca nu intenționez sa plec de la Atletico Madrid. Contractul meu cu aceasta grupare este valabil înca trei ani și vreau sa îl respect”, a precizat Contra.

Presa spaniola a scris, în ultimele zile, ca fotbalistul român ar putea parasi echipa din Madrid în cazul în care transferul camerunezului Samuel Eto’o va fi perfectat. „Daca Eto’o va fi achiziționat de Atletico, el ar ocupa unul dintre cele trei locuri de fotbaliști extracomunitari pe care echipele din Spania au voie sa îi includa în lot, iar Contra ar trebui sa plece, deoarece ar deveni al patrulea extracomunitar, dupa columbianul Amaranto Perea și iugoslavul Veljko Paunovici”, a notat, în urma cu o saptamîna, cotidianul „Marca”.

„De ce sa fiu chiar eu cel dat afara? Am suficienta valoare pentru a juca la Atletico și cred ca gruparea îmi poate da șansa de a demonstra de ce investește bani în mine”, a menționat Contra.

În sezonul 2003/2004, Cosmin Contra a evoluat în trei partide pentru Atletico, dintre care în doua titular, din cauza unei accidentari suferite înaintea începerii campionatului. „În ultimele șapte partide din campionat eram deja refacut, dar antrenorul a decis sa nu ma foloseasca din motive tehnice. Acum nu mai am probleme. La fiecare antrenament demonstrez ca sînt în forma și ca singurul lucru care îmi lipsește este ritmul competițional”, a afirmat Contra.

Fundașul a spus ca spera sa cîștige un loc de titular în echipa sub conducerea tehnica a noului antrenor, Cesar Ferrando. „Pentru mine este o provocare. Am mare încredere în mine și muncesc mult pentru a ajuta echipa în Cupa UEFA Intertoto”, a precizat Contra.

Cosmin Contra a explicat ca înaintea începerii pregatirilor în vederea noului sezon, el și reprezentantul sau au discutat cu responsabilii clubului Atletico. „Am vorbit cu ei deoarece nu știam care va fi situația mea. Acum, daca va veni înca un jucator extracomunitar și vor vrea sa plec, vom mai discuta o data”, a declarat Contra.

Mediafax