Contract de un milion de euro pentru FR de Rugby

Apropo.ro / 06.08.2004, 10:58
Contract de un milion de euro pentru FR de Rugby
Federația Româna de Rugby (FRR) a încheiat un contract de sponsorizare cu societatea Milbro, în valoare de un milion de euro, se arata într-un comunicat de presa remis de FRR. Contractul a fost semnat de președintele delegat al FRR, George Straton, și secretarul general al

Federația Româna de Rugby (FRR) a încheiat un contract de sponsorizare cu societatea Milbro, în valoare de un milion de euro, se arata într-un comunicat de presa remis de FRR.

Contractul a fost semnat de președintele delegat al FRR, George Straton, și secretarul general al FRR, Adrian Dumitrescu, din partea Federației Române de Rugby, și de administratorii Paul Towell și Titi Munteanu, din partea societații Milbro, partener extern al companiei de echipament sportiv OÂ’Neills.

Contractul, valabil pîna în anul 2008, prevede ca societatea româno-irlandeza sa asigure echipementul de joc marca „O’Neills  pentru toate cele șapte echipe naționale ale Romaniei. Milbro a primit astfel dreptul exclusiv de a produce și comercializa echipament sportiv cu însemnele FRR.

Potrivit rugby.ro, componenții echipei naționale de rugby a României vor purta noul echipament la meciul test cu Țara Galilor, programat pe 12 noiembrie, la Cardiff.

Mediafax