Contractele secunzilor nationalei vor expira pe 31 iulie

Apropo.ro / 13.07.2004, 10:16
Contractele secunzilor nationalei vor expira pe 31 iulie
Contractele antrenorilor secunzi ai selecționatei României, Iosif Rotariu și Dumitru Moraru, vor expira pe 31 iulie 2004, renegocierea acestora urmînd sa aiba loc pîna la sfîrșitul acestei luni, se arata într-un comunicat remis agenției MEDIAFAX de catre Federația

Contractele antrenorilor secunzi ai selecționatei României, Iosif Rotariu și Dumitru Moraru, vor expira pe 31 iulie 2004, renegocierea acestora urmînd sa aiba loc pîna la sfîrșitul acestei luni, se arata într-un comunicat remis agenției MEDIAFAX de catre Federația Româna de Fotbal (FRF).

În comunicat se precizeaza ca pîna în acest moment nu au fost înregistrate întîrzieri ale plaților fața de membrii conducerii tehnice a echipei naționale.

Antrenorul principal, Anghel Iordanescu, va înainta propunerile pentru înlocuirea antrenorilor secunzi Anton Doboș și Dan Apolzan, care au încheiat colaborarea cu FRF.

Potrivit FRF, contractul antrenorului Iordanescu a fost deja prelungit și este valabil „pîna la încheierea campaniei de calificare la Cupa Mondiala din 2006, incluzînd turneul final”. În aceasta situație, nu sînt necesare noi negocieri între selecționer și președintele FRF, Mircea Sandu.

FRF informeaza ca noul ofițer de presa al federației este Paul Zaharia, care îl înlocuiește pe Sorin Satmari.

Mediafax