Contractul pentru drepturile TV încheiat de LPF a ajuns în instanta

Apropo.ro / 04.08.2004, 10:00
Contractul pentru drepturile TV încheiat de LPF a ajuns în instanta
Conducerile cluburilor Steaua, Dinamo și Rapid au atacat, marți, în instanța, contractul încheiat între Liga Profesionista de Fotbal și Telesport privind drepturile de televizare a partidelor de fotbal din Divizia A-Burger, a declarat, marți, patronul FC Steaua, Gigi

Conducerile cluburilor Steaua, Dinamo și Rapid au atacat, marți, în instanța, contractul încheiat între Liga Profesionista de Fotbal și Telesport privind drepturile de televizare a partidelor de fotbal din Divizia A-Burger, a declarat, marți, patronul FC Steaua, Gigi Becali.

 Potrivit acestuia, în adresa înaintata Tribunalului București este contestata atît legalitatea contractului între cele doua parți, cît și statutul LPF.

„Astazi, avocații au fost și au înaintat acea adresa la instanța, semnata de mine, de domnul Badea și de domnul Copos. Ne-am înțeles ca pentru tur sa luam banii, pentru ca e munca noastra pîna la urma și, între timp, instanța va da verdictul. Eu atac atît contractul dintre Telesport și Liga, cît și statutul Ligii. Televiziunile vor filma în tur și apoi vom respecta ce zice instanța”, a spus Becali.

Becali declarase, dupa Adunarea Generala a LPF, ca va acționa în instanța Liga în problema contractului semnat cu Telesport. LPF și Telesport au încheiat un contract privind drepturile de televizare, care este contestat de Steaua, Dinamo și Rapid. 

Mediafax