Control de la distanta a masinii copiilor, prin sistemul Ford MyKey (Video)

Apropo.ro / 08.09.2011, 12:30
Control de la distanta a masinii copiilor, prin sistemul Ford MyKey (Video)
Parintii pot controla cateva din functiile importante ale masinii conduse de adolescentii lor, gratie sistemului Ford MyKey.

Sistemul Ford MyKey permite parintilor sa controleze anumite functii la masina condusa de tanar. Printre acestea se numara si controlul asupra vitezei si a volumului sistemului audio.

Cu siguranta ca niciunui parinte nu ii place sa stie ca adolescentul lui adora viteza si profita de acest lucru cand este singur in masina. Mai mult, nu de putine ori am vazut cum duduiau geamurile din cauza volumului dat la maxim, intr-o masina.

Ford MyKey – nou sistem de control parental de pe tare.ro

Ce face parintele? Stabileste viteza de care poate profita tanarul, si volumul radioului, pentru ca cei in cauza sa constientizeze ca sofatul nu este o joaca.

Mai mult, MyKey mai are functia ca in momentul in care centurile de siguranta nu au fost cuplate, sistemul audio sa se opreasca. In cazul tinerilor mai agresivi si teribilisti, se poate bloca posibilitatea decuplarii sistemului de control al tractiunii, ba chiar si dezactivarea sistemului de asistenta la parcare (pentru a evita lovirea masinii).

MyKey

Cu siguranta ca nu va mai trece mult timp pana cand hakerii le vor da de cap si acestor sisteme de siguranta.

Citeste mai multe detalii despre sistemul de siguranta MyKey, pe promotor.ro