Contul de Facebook al lui Lady Gaga a fost atacat de hackeri

Apropo.ro / 22.12.2011, 10:00
Contul de Facebook al lui Lady Gaga a fost atacat de hackeri
Lady Gaga si-a recuperat contul de Facebook dupa ce a fost atacat de niste hackeri, care au postat si un mesaj.

Contul de Facebook al cantaretei Lady Gaga a fost spart de hackeri. Acestia au postat un mesaj care continea un link pe care 100.000 dintre fanii cantaretei l-au accesat.

Hackerii au postat un mesaj in care scria: „cate un iPad gratis pentru fiecare”. Mii de fani ai artistei au accesat link-ul care ii ducea catre un site unde li se solicitau datele personale.

Pagina de Facebook a artistei are circa 45 de milioane de fani. Lady Gaga a anuntat pe Twitter ca a reusit sa isi recupereze contul.

Lady Gaga si-a recuperat contul de Facebook

Postarea hackerilor a mai fost urmata de un mesaj in care scria: „Monstrilor, va dau iPad-uri pe gratis de Sarbatori”. Lady Gaga isi numea adesea astfel fanii, ceea ce arata ca atacul cibernetic o viza direct si nu era un atac general cum se mai intampla pe site-urile de socializare.

Anul trecut, si Axl Rose a avut probleme cu hackerii, care i-au spart contul de Twitter. Un mesaj care anunta anularea concertelor Guns N’ Roses nu a fost trimis de Rose ci de un hacker care a avut acces la contul cantaretului.