Convinge-ti pisica sa mearga la toaleta

De: Manuela Stoicescu / 30.03.2008, 16:21
Convinge-ti pisica sa mearga la toaleta
CitiKitty este un produs destinat iubitorilor si proprietarilor de pisici care vor sa-si convinga exemplarul sa renunte la cutia cu nisip.

CitiKitty este un produs destinat iubitorilor si proprietarilor de pisici care vor sa-si convinga exemplarul ca folosirea toaletei este o optiune demna de luat in calcul fata de cutia cu nisip. Si pentru ca pisicile nu se lasa de obicei convinse atat de usor, iata cum functioneaza CitiKitty: setul contine un scaun de toaleta (special construit pentru a putea fi folosit de pisicile de orice dimensiuni), un ghid de dresaj, o brosura, cateva ierburi naturiste si un pachetel cu recompense "dulci".

Dupa plasarea capacului special pe vasul de veceu, pisica trebuie sa renunte la vechea cutie cu nisip. Initial, scaunul de toaleta arata ca un loc demn de o pisica, fiind alcatuit din patru inele care sa ajute felina sa creada ca foloseste "a litter box". Proprietarul trebuie insa sa indeparteze treptat inelele, astfel incat la sfarsit animalutul sa-si faca nevoile direct unde trebuie.

Povestile celor care au incercat suna incurajator: toti marturisesc ca dupa aproximativ patru saptamani, Kitty, Blacky, Tofu, Samantha si toate exemplarele supuse experimentului au invatat sa foloseasca civilizat toaleta familiei, in loc sa zgarme in nisip ca niste "animale". Setul CitiKitty poate fi comandat pentru suma de 29 $, iar pentru cei care comanda doua kituri, livrarea este gratuita.

Â