Coolio a furat băutură dintr-un hotel de pe litoralul românesc

De: Gabriela Voicu / 09.10.2012, 09:51
Coolio a furat băutură dintr-un hotel de pe litoralul românesc
Coolio a pus într-o față de pernă un borcan cu miere, două sticle de șampanie, una de tequila, mai multe sticle de suc și apă minerală și a plecat cu ele dintr-un hotel de patru stele de la noi, fără să plătească.

La 700 de euro se numără paguba produsă unui hotel din stațiunea Mamaia de raperul Coolio. Acesta a susținut vineri seară un concert la un club din stațiune, după care s-a retras să se odihnească într-o cameră închiriată de organizatori la un stabiliment de patru stele.

„A spus că băuturile sunt pentru drum că merge la București și trebuie să își dreagă gâtul că are un alt concert”, a povestit organizatorul concertului din Mamaia, Emil Balaban.

Coolio

Și asta nu este totul: șoferul care trebuia să îl ducă în Capitală a fost nevoit să aștepte în fața hotelului patru ore. Când l-a sunat să coboare cântărețul i-a transmis că nu poate, pentru că face „sex dur”.

Deși organizatorii concertului s-au plâns de comportamentul lui Coolio, reprezentanții hotelului au anunțat că nu vor face plângere.

În prima parte a acestui an, rapper-ul Coolio a fost arestat și închis în același penitenciar din Las Vegas în care se află fiul său cel mare, Grtis Ivey, din toamna anului trecut.